SCRISOARE CĂTRE IMM-URI

AUTOR: // CATEGORIE: Opinii

În România secolului XXI, fiecare zi aduce o nouă aventură economică și politică.

Zilnic, urmărim cursul euro, disputele dintre puterile din stat, și auzim previziuni pentru țara noastră din presa străină. Bugetul de stat e limitat, iar investițiile străine directe au scăzut cu aproape 20% față de anul trecut.

Și totuși, românii au cheltuit mai mulți bani pe alimente și băuturi decât înainte să înceapă criza. În fiecare zi, restaurantele și barurile sunt pline, la fel și supermarket-urile.

Criza a fost vizibilă cel mai mult pentru managerii care nu și-au putut gestiona corespunzător finanțele, care s-au bazat pe împrumuturi sau cei care pur și simplu nu s-au putut adapta cerințelor consumatorilor din era web 2.0.

În afaceri, oamenii sunt cea mai importantă variabilă – și tot ei sunt cheia ecuației succesului.

De ce consultanță în afaceri?

Într-o economie instabilă, în mod special, nu e de ajuns ca o singură arie a unei companii să dea randament. Nu e suficient ca o companie să aibă profit, dacă nu îl gestionează în mod corespunzător, sau dacă nu reduce din cheltuieli în direcția necesară.

sursa imagine

Nu e de ajuns ca o companie să aibă clienți, dacă aceștia nu sunt fideli, și nici să aibă un website foarte bun, dacă nu este optimizat. Toate aceste aspecte ale afacerii se leagă foarte strâns între ele, și se influențează reciproc.

O strategie foarte bună la nivel online nu poate susține un branding deficitar sau un plan ineficient de atragere a clienților, din mediul offline. Gestionarea veniturilor și scăderea cheltuielilor, acolo unde e cazul, are și ea un rol important.

Pregătirea și selecția angajaților, este de asemenea, unul dintre pilonii principali, nu doar ai ariei de resurse umane, ci a stabilității întregului IMM. E nevoie de un ciclu complet de servicii, pentru a asigura profitabilitatea companiei pe termen lung.

De ce DR Consultants?

Fiecare manager cunoaște problemele companiei lui, dar numai o analiză făcută din exterior poate da diagnosticul complet.

La DR Consultants, privim imaginea de ansamblu și ne adaptăm totdeauna serviciile după nevoile IMM-urilor pe care le servim. Acționăm ca un consilier de încredere, fiind mereu apropiați de clienții noștri. Sfaturile noastre sunt simple și sincere, și privim fiecare problemă ca pe o nouă provocare, care poate fi depășită.

Consultanța de afaceri este modul prin care dorim să aducem contribuția noastră la economia societății actuale. Echipa noastră e formată din 5 tineri cu o viziune comună. Urmărim rezultatele întotdeauna, și acționăm cu pragmatism și seriozitate.

Despre fiecare din aceste pachete puteți găsi informații aici: SERVICIILE NOASTRE.

Suntem deschiși să ne contactați oricând, completând formularul de pe website sau să ne scrieți la adresa cabinet@drconsultants.ro.

Vă dorim mult succes!

Cu stimă,

Cătălin Ionașcu
Manager Comunicare și PR
catalin.ionascu@drconsultants.ro

Related Articles:

Post Footer automatically generated by Add Post Footer Plugin for wordpress.

COMENTARII

1 Comentariu pana in prezent

LASA UN COMENTARIU