DESPRE NOI

La DR Consultants, efortul nostru se materializează în creșterea profitabilității, a cotei de piață și a prezenței la nivel online a partenerilor noștri.

 

Oferim soluții complete și personalizate de marketing pentru a îndeplini cerințele și exigențele oricărui tip de companie, indiferent de domeniul său de activitate. Suntem o echipă flexibilă, 100% implicată în fiecare proiect pe care îl desfășurăm, fiind dispuși să ne asumăm obiective. Gestionăm eficient bugetele de marketing ale clienților noștri, obținând rezultate maxime cu minim de efort financiar și de resurse umane.

 

Pornind de la auditarea sistemului de marketing existent, realizăm planuri de marketing pentru orice tip de afacere. Cercetăm piața pentru a afla cât mai multe informații despre concurenții și potențialii clienți ai partenerilor noștri și oferim soluțiile necesare unei bune implementări a planului de marketing realizat.

 

Soluțiile de afaceri care aduc rezultate sunt esența activităților noastre, fie că este vorba de soluții de îmbunătățire a poziției pe piață a clienților noștri sau consultanță pentru realizarea și implementarea planului de marketing pe termen mediu și lung. Suntem o echipă tânără, experimentată și cu idei inovative care oferim zilnic performanță și rezultate măsurabile clienților noștri.

 

Viziunea noastră constă în dezvoltarea mediului de afaceri românesc, pentru a atinge standarde europene și a livra calitate prin produsele și serviciile furnizate consumatorilor finali.

 

Echipa

 

Ovidiu BĂLCĂCIAN

Managing director – responsabil strategii de afaceri și vânzări

Strategia în afaceri este cheia profitabilității și dezvoltării companiei pe termen lung.

La DR Consultants mă ocup de dezvoltarea strategiilor generale pentru clienții noștri, de stabilirea obiectivelor colaborărilor și de negocierea condițiilor de colaborare.

 

 • Analizez produsul
 • Identific provocările
 • Formulez strategia de vânzare sau de promovare
 • Monitorizez implementarea strategiei

 

 

 

 

 

 

Laurențiu MIHAI

CFO & Consultant de Afaceri

Sunt pasionat de domeniul financiar – contabil. De aceea planific lucrurile în cel mai mic detaliu, pentru a nu omite niciun aspect.

Serviciile pe care le ofer prin DR Consultants sunt variate: de la servicii de management financiar şi contabilitate până la servicii de consultanţă de marketing, SEO, SEM, PPC şi social Media.

 

 • Analizez sistemul financiar şi evoluţia financiară a companiei
 • Identific noi surse de venit şi soluţii de scădere a costurilor
 • Elaborez şi Implementez Campanii de SEO, PPC şi SM.
 • Elaborez planul de acţiune
 • Monitorizez implementarea proiectului

 

 

 

 

Cătălin IONAȘCU

Manager Comunicare – responsabil strategii de comunicare online și offline

Comunicarea organizațională, externă și internă, este cheia către succesul oricărei afaceri.

Mă ocup de strategiile de comunicare, branding și relații publice ale clienților noștri și de strategiile de conținut și blogging.

 

 • Analizez publicul țintă al clientului
 • Realizez strategia de comunicare online pentru fiecare segment de piață
 • Elaborez planul de comunicare al fiecărei campanii
 • Implementez campania și monitorizez rezultatele

Post Footer automatically generated by Add Post Footer Plugin for wordpress.

CERE O OFERTA

Va rugam introduceti numele. Va rugam introduceti adresa de mail. Va rugam introduceti numarul de telefon.
Va rugam introduceti mesajul.