EBOOK GRATUIT: GHID PRACTIC PENTRU REALIZAREA UNUI PLAN DE MARKETING

AUTOR: // CATEGORIE: Materiale gratuite

În zilele noastre, mediile de comunicare s-au diversificat iar consumatorii au devenit mult mai selectivi în ceea ce privește alegerea produselor sau serviciilor de pe piață. De aceea, pentru o bună organizare a activităților de marketing, un control asupra cheltuielilor și o influență vizibilă asupra vânzărilor, realizarea unui plan de marketing este obligatorie.

Am ales să realizăm acest ebook deoarece, lucrând pe proiecte de marketing cu o gamă variată de companii, am dedus cât de important este pentru orice fel de firmă să aibă și să urmeze pașii dintr-un plan de marketing.

La ce te ajută un plan de marketing?

Un plan de marketing bine realizat îți pune ordine în idei și acțiuni, te ajută să afli lucruri despre consumatorii și concurenții tăi, menține o evidență asupra activităților de marketing și cheltuielile acestora și te ajută să ai o influență strategică asupra vânzărilor, pentru a obține rezultate pe termen mediu și lung.

Despre ce este vorba în acest ghid?

Ghidul practic pentru realizarea unui plan de marketing este structurat în patru capitole, în felul următor:

Pasul 1: Cum arată un plan de maketing

În acest capitol discutăm despre structura unui plan de marketing, care se împarte în:

 • Scop;
 • Analiză externă, internă, financiară;
 • Strategia de marketing.

 

Pasul 2: La ce te ajută un plan de marketing?

Acest capitol prezintă în detaliu beneficiile pe care le are un plan de marketing asupra unei companii și vom prezenta un studiu de caz pe baza planului pe care l-am realizat pentru unul din colaboratorii noștri.

Pasul 3: Cum se realizează un plan de marketing

Realizarea planului necesită o serie de activități prin care trebuie să treci pentru a completa structura propriu zisă. În acest capitol am detaliat fazele realizării planului de marketing.

Pasul 4: Cum se implementează un plan de marketing

Mergând pe studiul de caz menționat la pasul 2, am detaliat etapele prin care am trecut noi în realizarea unui plan de marketing și activitățile pe care le-am întreprins.

Descarcă acest ghid în mod gratuit!

Ghidul practic pentru realizarea unui plan de marketing realizat de echipa DR Consultants este disponibil pentru descărcare în mod gratuit. Tot ce trebuie să faci pentru a intra în posesia ghidului este să completezi formularul de mai jos cu numele tău și adresa de e-mail. Imediat după apăsarea butonului de abonare, vei primi instant un e-mail de confirmare. După confirmarea abonării, vei primi un e-mail cu link-ul de descărcare al acestui ebook!

Bonus: vei putea descărca, din același e-mail, și ebook-ul nostru: Ghid pentru dezvoltarea canalelor de vânzări și 3 instrumente financiare care îți pot fi de folos.

Related Articles:

Post Footer automatically generated by Add Post Footer Plugin for wordpress.

COMENTARII

8 Comentarii pana in prezent

 • bulgaru ingrid a scris pe 3 august, 2013 la 2:50 //

  plan de marketing

 • Alexandru Vlad a scris pe 15 august, 2013 la 7:50 //

  Butonul de abonare nu functioneaza!!!

  • admin a scris pe 15 august, 2013 la 7:56 //

   Alexandru, am menționat chiar sub butonul de abonare că vei primi un e-mail instant cu confirmarea abonării, imediat după apăsarea acestuia. Dacă nu ai primit încă mail, deși ai apăsat butonul de abonare, atunci trimite-mi un e-mail la adresa catalin.ionascu@drconsultants.ro pentru a remedia situația. Mulțumim!

 • Munteanu Natalia a scris pe 17 septembrie, 2013 la 7:49 //

  Butonul de abonare nu functioneaza. Nu am primit un e-mail pentur confirmarea abonarii. De ce? Rezolvati problema sau trimiteti-mi ghidul pe e-mail: munteanunatalia@gmail.com

  • admin a scris pe 17 septembrie, 2013 la 7:59 //

   Buna, Natalia! Butonul de abonare functioneaza. Imediat dupa ce completezi cu numele tau si adresa de email primesti instant un email de confirmare a abonarii. Daca cumva nu ai primit mail-ul nici dupa 1 minut, te rugam sa verifici si in Spam. Daca tot nu primesti mail-ul, anunta-ne si iti vom trimite ghidul pe email. Multumim!

 • horga antonia a scris pe 3 noiembrie, 2013 la 1:25 //

  am primit mailul de confirmare,dar linkul pt descarcarea planului de marketing nu functioneaza..va trimiteti prin ghidul prin mail .

  Va multumesc

  • admin a scris pe 4 noiembrie, 2013 la 10:23 //

   Bună ziua,
   Am verificat link-ul de descărcare al acestui ebook din mail-ul pe care vi l-am trimis și acesta funcționează. Încercați să îi dați copy paste într-un tab nou. Dacă problema persistă, vă rog să îmi trimiteți un email la adresa catalin.ionascu@drconsultants.ro și vă voi furniza link-ul.

   Mulțumesc!

LASA UN COMENTARIU