LABORATORUL DE ONLINE VA AVEA LOC LA CLUJ NAPOCA

AUTOR: // CATEGORIE: Educaționale

Știai că în județul Cluj peste 400.000 de persoane utilizează internetul? Astfel, județul Cluj este al doilea din țară ca și număr de utilizatori de internet activi.

Piața comerțului electronic din Cluj este într-o continuă creștere, la fel și competiția dintre companiile care utilizează mediul online pentru promovare. Vrei să te diferențiezi de competiție și să îți crești performanțele la nivel online? Te invităm la a VIII-a ediție a cursului Laboratorul de Online, care va avea loc la Cluj Napoca pe 13-14 septembrie!

Cum te va ajuta acest curs?

Având o curriculă bazată pe cele mai utilizate metode de promovare online din România, cursul este împărțit în patru module practice: content marketing și blogging, SEO, Google AdWords și Facebook (organic și ads).

Pe tot parcursul acestor module, vei lucra practic la un plan de acțiune pentru fiecare, direct pentru compania la care lucrezi, folosind propriul laptop. Astfel, vei avea parte de consultanță și îndrumare pentru realizarea unui plan de marketing online pentru a-ți promova mai bine afacerea online.

De ce trebuie să participi la acest curs

Laboratorul de Online este singurul curs de marketing online din România care nu doar te învață cum să folosești principalele metode de promovare online, ci îți arată cum să le folosești pentru propria afacere sau compania la care lucrezi. Vei avea parte de 75% practică și 25% teorie, și astfel vei experimenta pe parcursul celor două zile metodele de marketing online care ți se potrivesc cel mai bine.

În urma acestui curs, tot ce va trebui să faci este să finalizezi planurile la care ai început deja să lucrezi din timpul cursului și să le pui în aplicare, urmând sfaturile primite de la traineri.

Cum se va desfășura cursul

Laboratorul va fi susținut pe 13-14 septembrie, la Hotel Univers T din Cluj Napoca. Numărul de locuri este limitat, iar persoanele care se vor înscrie până la data de 25 august vor beneficia de 25% reducere de early birds.

Pentru mai multe detalii și pentru a te înscrie la curs, intră pe site-ul evenimentului: laborator.cabinetuldebusiness.ro

Related Articles:

Post Footer automatically generated by Add Post Footer Plugin for wordpress.

COMENTARII

0 Comentarii pana in prezent

LASA UN COMENTARIU