MARKETING AFILIAT – CUM SA FACI MAI MULTI BANI CU UN MAGAZIN ONLINE

AUTOR: // CATEGORIE: Marketing, Vânzări

Ai un magazin online şi vrei să îţi creşti vânzările?

Vrei ca produsele tale să fie vândute și pe alte website-uri, fără să fie nevoie să stabilești colaborări cu proprietarii acestora?

Vrei să îți crești notorietatea pe internet într-un mod foarte ușor?

Soluția pentru aceste întrebări este cât se poate de simplă: marketing afiliat!

Marketing-ul afiliat reprezintă o metodă de vânzare bazată pe comisioane. Entitățile implicate în această metodă sunt afiliatul și advertiserul.

Afiliatul reprezintă persoana care, cu ajutorului propriului site, direcționează consumatorii către site-ul advetiserului.

Advertiserul este persoana juridică (proprietarul unui magazin online) care dorește să compenseze afiliatul cu un comision pentru fiecare vânzare generată de către acesta.

Exemplu proces afiliere:

Popescu deține un blog și promovează articole vestimentare de la magazinul online Haine SRL. De fiecare dată când Popescu trimite un vizitator cu ajutorul unui link de afiliere pe magazinul online Haine SRL, iar acel vizitator cumpără un produs, Popescu primește un comision.

Comisioanele pot începe de la 3% și pot ajunge până la 30%, depinde de politica pe care vrei să o alegi pentru magazinul tău online.

De ce mi-aș înscrie magazinul online într-un program de marketing afiliat?

  • – Creșterea numărului de clienți (implicit a cifrei de afaceri);
  • – Timp și bani mai puțini pentru promovarea unui singur magazin online (cu cât sunt mai multe persoane care promovează anumite produse cu atât brandul se dezvoltă mai repede iar imaginea magazinului online crește foarte repede);
  • – Posibilitatea de a avea virtual peste 14.000 de „angajați” (afiliați) care îți vor vinde și îți vor promova magazinul online.

În România, prima platformă de marketing afiliat apărută și cea mai mare în momentul de față este 2parale.

Echipa 2parale pune la dispoziția fiecărui advertiser o platformă completă, performantă și transparentă care își dorește să genereze REZULTATE, nu doar afișări și click-uri.

Aceștia te vor ajuta să îți optimizezi cât mai bine campania de marketing afiliat, să îți realizezi bannere de promovare și să te pună în contact cu cei peste 14.000 de afiliați dornici să vândă orice produs.

Un filmuleț care te va ajuta să îți dai seama cum funcționează platforma de marketing afiliat 2parale îl poți urmări AICI.

Din punct de vedere statistic, cu ajutorul 2parale au fost realizare următoarele date:

  • – peste 37.000.000 RON generați din vânzări pentru magazinele online înscrise;
  • – peste 14.500 de afiliați înscriși dornici de a vinde produse;
  • – peste 57 de miliarde de click-uri livrate;
  • – peste 240 de mii de leaduri generate;
  • – peste 300 de mii de vânzări generate.
  • – peste 200 de advertiseri (magazine online) înscrise în program.

Toate aceste date ne spun că marketing afiliat există în România și acesta crește de la an la an.

De reținut este faptul că nu contează ce fel de produse ai pe magazinul tău online; prin 2parale poți vinde aproape orice dacă ești dispus să accepți condițiile.

Pentru mai multe informații despre marketing afiliat vizitează site-ul www.2parale.ro.

2Parale.ro

Dacă ai un magazin online și dorești să vinzi cu ajutorul platformei 2parale poți să afli mai multe informații despre ce trebuie să faci să intri în campanie AICI.

Click AICI dacă dorești să-ți creezi cont pentru înscrierea magazinului tău online.

Odată ce ți-ai creat contul de advertiser, trebuie să îți promovezi campania de marketing afiliat cât mai bine, pentru a avea mulți afiliați implicați. Dacă ai orice fel de întrebări legate de marketing afiliat sau dacă ai nevoie de suport în ceea ce privește realizarea unei campanii de marketing afiliat, contactează-ne!

Despre autor:  este CFO&Consultant de afaceri la DR Consultants, Project Manager Cabinetul de Business şi deţine un blog de educatie financiara. Urmăriți-i activitatea și pe Facebook.

Related Articles:

Post Footer automatically generated by Add Post Footer Plugin for wordpress.

COMENTARII

1 Comentariu pana in prezent

LASA UN COMENTARIU