VA INVITAM LA FORUMUL PENTRU DEZVOLTAREA AFACERILOR, EDITIA I

AUTOR: // CATEGORIE: Educaționale

În luna octombrie, avem plăcerea să vă invităm la un eveniment realizat împreună cu Asociația Oamenilor de Afaceri „Pro Invest” la Brașov. Acesta se numește Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor și este prima conferință care are ca scop oferirea de soluții pe tema adaptării afacerilor în contextul economic 2014-2015.

Deoarece considerăm că mediul de afaceri brașovean are un puternic potențial de creștere, dorim să facem din acest eveniment o tradiție care să contribuie, an de an, la dezvoltarea acestuia.

Forumul face posibile întâlnirile dintre antreprenori, manageri și angajați cu speakeri de top cu experiență în sectorul economic, care le pot furniza soluții realiste și adaptabile pe termen mediu și lung în companiile brașovene.

Evenimentul se desfășoară pe durata unei zile și este structurat într-o serie de conferințe pe teme precum:

  • Programe de finanțări bancare, guvernamentale și europene pentru 2014;
  • Eficientizarea modului de lucru cu resursele umane;
  • Soluții de dezvoltare pentru marketing și vânzări;
  • Strategii de management și dezvoltare pentru 2014-2015.

Fiecare temă va fi susținută de cel puțin 2 speakeri care vor detalia strategiile și metodele de dezvoltare pe respectiva nișă. La finalul prezentărilor veți avea ocazia, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, să dezbateți cu speakerii principalele probleme sau nelămuriri cu care vă confruntați și să primiți posibile soluții și sfaturi pentru a le aplica în companiile voastre.

Unul din principalele obiective ale Forumului este consolidarea relațiilor dintre antreprenorii și specialiștii brașoveni, fiind primul pas în crearea unei comunități stabile a mediului de afaceri local. Din acest motiv, recomandăm participarea la această conferință atât a managerilor și antreprenorilor companiilor locale, cât și a angajaților acestora.

Desfășurarea evenimentului

Conferința va avea loc la Hotel Aro Palace Brașov, în luna octombrie 2013. Data exactă a evenimentului, speakerii și lista completă de parteneri o vom anunța ulterior. Participarea este gratuită și se face pe bază de înscriere pe site-ul evenimentului.

Pentru mai multe detalii vă invităm să urmăriți site-ul forum.cabinetuldebusiness.ro și pagina de Facebook Cabinetul de Business.

Evenimentul este susținut de Agenția Metropolitană Brașov, prin proiectul european Tok Toc.

Parteneri: Fondul de Garantare a Creditului Rural, 2Net Computer, European Bank, Worldwide Consulting Training Services, DR Consultants, Leonidas, Tersamonia, Expert Online, Heat-X, Perla Ciucașului, Indigo, Somfy, Iceberg și Pensiunea Topaz.

Related Articles:

Post Footer automatically generated by Add Post Footer Plugin for wordpress.

COMENTARII

0 Comentarii pana in prezent

LASA UN COMENTARIU